viernes, 9 de mayo de 2008

Què ha fet el món per merèixer això?, i és per a tota la vida!

Sí, amigues i amics, suposadament, i dic, suposadament perquè encara no he perdut “l’esperança” de que sigui un error mèdic, ens han “diagnosticat” que esperem una nena! Uffffff... masses coses em venen al cap: xicots fillsdesamare, minifaldilles, barbis, pantalons estrets, anar de compres... no és que sigui un gelós ni un ressentit, però, a vosaltres no us fa por també una FEMELLA Córdoba-Matías corrent per aquests móns? A mi sí, i molta!.

Bé, fora conyes i dramatismes, una notícia, ni bona, ni dolenta... però sí impactant! Això vol dir dues dones (i llatines!) a casa, 2 contra 1, si una fa el que vol, que faran 2 amb mi? Potser acabaran amb mi... potser si supero això em farà més fort... però serà per tota la vida... o sigui, des d’ara, ja començo a acceptar consells, programacions de visites al psicòleg... i també qualssevol tipus de feina per mantenir a aquesta nineta que ja està de camí (o almenys per passar menys hores a casa,... jeje)

Altre cop, moltes felicitats a totes i a tots!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Una más que viene a sufrir al mundo de machos SNIFF jejejje. Aunque no necesariamente ya que su tia chirrin la iniciará y adoctrinará en lo más profundo del feminismo radical. Así que aguas he!!!
No ya fuera de broma mujer u hombre siempre serán el refeljo del amor y la seguridad que les demos en casa y de eso estoy segura que lo tendrá con ustedes. Claro sin dejar de lado la presión de la sociedad en la que ella viva, ni modos!!! Que tengan una hija sana es lo únido que deseo ah y que a Santa no le de deperesión post parto...
besitos de la prima chirrin y el primo tomasín.

Anónimo dijo...

i oleeeeeeeee!!!! una nena,enhorabona,hehehe,tu "acollonido"? coi, quanta raó tens en el que has estat reflexionant, per qué per desgràcia encara les dones se'n vigila mès que als homes.En fi no vull entrar ara en feminismes,hehe. Ja els he dit als nens que ens haurem d'acostumar a recordar un nom "xapoteco",es diu aixi?,i només recordem un d'ells,pot ser el que més ens va agradar.
Nosaltres,els nens i jo, estem molt contents, i crec que la naturalesa es sàvia, com llegia per aqui, i si es nena es per alguna cosa.
Un petó
Aida,Joel i tia Toia

Anónimo dijo...

Eiiiii papitos!
aqui la penya de Lladó que us enviwm molts petons!
Un pregunta que ens feiem: és real aquesta panxa o hi té una pilota fent "bulto"?
Petons!!
Iris, Quim i Anna (Mas Canals i Teulera)

Anónimo dijo...

Eiii parelleta! què tal va tot? Com tenim a la Lua?
escolta Dani...no em fas pena, ans al contrari, crec que ets l'enveja de mooolts mascles d'aquest mòn! perquè si la santa ja és guapíssima i simpàtica, no vegis una barreja de vosaltres dos!
Felicitats als dos de nou!
Per cert, quan vens a buscar el matalàs? Ja et vaig dir que t'en podía deixar un de "Huelva".
Un petonàs parelleta.
Ah! La setmana que ve ja estaré a l'atur, ja mirarem de venir un dia a fer-vos una visita als tres!
Un petonas!
Anna