lunes, 15 de septiembre de 2008

Benvinguts!

Hola amigues i amics!

Estem d’enhorabona, la Lua ja té uns nous cosinets entre nosaltres, en Jan (fill de l’Anita i en Kenio), i l’Ariadna (filla d’en Benjamí i la Judit) i van néixer la setmana passada. Quan li varem explicar a la Lua, és va posar molt contenta, però ens explicava que encara no vol sortir, i que vol esperar a estar una mica més preparada –no sabem si s’està preparant per suportar a la mare i pare que li han tocat, o en aquest món tan desquiciat!-.

Bé, només volem felicitar a les mares i pares, els nostres compadres, i fer-ho saber a aquelles amistats que compartim. Esperem veure’ns aviat i fer la primera cursa de cotxets! Ja estem preparant el primer centre de rutes-cotxet del Gironès.

Lua, Santa i Dani

Demanem als pares de l’Ariadna i en Jan, que ens enviïn unes fotos per penjar-les al blog.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

helena dijo...
Hola a tots tres, fa molt que no us veig pero gracies a aquest blog se com us van les coses. espero que quan neixi la Lua pugui pujar i veure-us. Per cer desde aqui felicito a en benjami i a la judith. Espero que us enrecordeu de mi.

helena roig (de vallirana)

15 de septiembre de 2008 15:37

Anónimo dijo...

Anónimo dijo...
eiiiiiiii!
ostres, abans de néixer, la lua ja esta ampliant la familia, no? jajaja

bueno, per aqui la ribagorça ja estic ullant una nova linia a la roca del congost de obarra, i si la via és guapa, ja sabeu com es dirà,no?
pero bueno encara l'haig d'obrir... tot arribarà
petons

16 de septiembre de 2008 15:06

Anónimo dijo...

Anna dijo...
Eiiii parelleta! quina ilu veure novetats vostres! jo ja em sap greu...encara no us he dit res pero encara estic acabant d'aterrar mentalment...aquest viatge ha sigut increible. be espero pogueu-vos-ho explicar ben aviat i veure-us les cares!
Una abraçada molt forta dels monaguillos!

16 de septiembre de 2008 20:32