domingo, 7 de septiembre de 2008

Això és pels peguntons...

Per aquells que són part de la nostra vida i els qui venen, desitjaran saber com portem el nostre embaràs; ara ja portem 8 mesos de gran alegria en els que la Lua, cada vegada més, va creixent i movent-se com un cuc dins d’aquesta panxa que, per ella, és com un circ on fer acrobàcies. Clar, jo (Santa) em trobo molt bé, amb moltes forces per quan arribi el moment en què la Lua surti i acosti el seu caparronet.

I com és d’esperar-se, moltes amistats, familiars..., els fa il·lusió regalar algun detall a la nena i ens pregunten què és el que necessitem. Però per ara, us diem que no necessitem res, potser de vegades ni nosaltres mateixos sabem el que necessitarà la nena, però, allò indispensable i necessari ja ho tenim, les demés necessitats aniran sorgint quan ho estiguem vivint cada día. Així que, per a tota persona que desitgi regalar alguna cosa a la Lua, hem trobat un mètode més fàcil, obrir una compte bancària i ingressar el que volíeu invertir en un vestit o qualsevol cosa, per nosaltres serà més útil 5€ i no una peça de 20€ (això és un dir, com exemple) el que vagi necessitant la Lua s’utilitzarà aquests diners. Agraeixo a les persones que ens han volgut regalar coses, però per ara, gracies a Déu, ja tenim el necessari i espero que comprengueu que la millor forma de regalar alguna cosa a la nena serà d’aquesta forma.

No m’acomiado perquè aviat sabreu més noticies de nosaltres Lua, Santa i Dani.

Un abraçadota a tod@s.

“la Caixa” 2100 3964 65 0100141675.

1 comentario:

Anónimo dijo...

From LENNON..
Fa anys que no ens veiem fisicamet, pero, en un moment o altre,ens hem pensat. He sapigut de tu per tercers..deien que feies de guia, que havies trobat un amor...escoltava i et desitjava el millor. Avui, 5 o 6 anys mes tard, em parlat per telefon...i la gran noticia es que estas esperant una criatura- que esta al caure- amb una dona mexica preciosa de nom Santa. Moltes felicitats familia.
Encara recorda les xerrades que teniem sobre la dissortada Catalunya, sobre l'educacio...tenies moltes ganes de viatjar i mira... avui tot i no esperar la teva veu, ha sigut la sorpresa mes gran que he tingut..i crec que tu tambe!!!!!
Esper, recuperat el contacte, fer-vos una visita, possar-nos al dia i coneixer la Santa i la Lua.
La inundacio emocional que esteu visquen ha de ser increible...cap consell...o potser dir-vos viviu-la i abraceu-la com un regal per a seguir creixent com a persones!!!!!
UN PETONAS PER LA MARE,PEL PARE I PER LA VOSTRA FILLA
JORDI CASTANYO "LENNON"
lennon77@mesvilaweb.cat