miércoles, 24 de septiembre de 2008

Festa de benvinguda al/es tiet/es i a la Lua!

Esperant que la Lua es decideixi a sortir d’aquesta panxa tan bonica, com gran i pesada. De totes maneres, com us deveu imaginar, la mare i el pare ja ho estan preparant tot: l’habitació ja està pintada, el llit fet, la paciència a tope,... i ara toca preparar la festa de benvinguda.

Si, com veieu, li volem organitzar una gran rebuda a la Lua i alhora celebrar la nova condició de tietes i tiets que us tocarà a la majoria. Així, i també per què tinguem una data i deixem a la Lua que coneix-hi tranquil·lament a la seva mare (que la va parir) i al seu pare (que va suar) –no fos cas que els confongui amb algú de vosaltres-, ja hem posat data a la festa, reserveu-vos-ho ja!, el dissabte 25 d’octubre!

Els pares diuen que portaran un cabrit (a veure com el cuinarem...), pa amb tomata (la tomata corre a càrrec dels tiets d’Alcañiz) i un sortidor de cervesa (a veure si el tiet Jordi s’ho kurra!), i el mezcal? (si ens l’envíen de Oaxaca... prim@s?) ... així que tothom haurà de portar plats, coberts, gots, amanides, postres, cubates, confeti... o allò que vulgueu!

Per cert!, tothom haurà d’anar vestit de nen/a petit, així la Lua es trobarà més còmode. Aneu confirmant l’assistència fins el 19 d’octubre.

Així doncs... ens acomiadem de la mama Santa i el tata Dani fins el 25 d’octubre!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Anónimo dijo...
eiei!!somos los primeros en apuntarnos?que bien, a ver apunten:
-Tia Aida
-Tio Joel
-Tia Toia
-Lluis
quedamos apuntados, y estamos con el telefono creca todo el dia, esperando noticias del nacimiento inminente de nuestra queridisima LUA
un beso y un abrazo

25 de septiembre de 2008 11:17

Anónimo dijo...

HELENA dijo...
hola, soc l'Helena desde vallirana, m'apunto el deia 25 a l'agenda, intentare venir tot i que vindre d'un congres okis pero apuntam

un peto i enhorabona pels tres

29 de septiembre de 2008 10:26